Kezdőlap Szolgáltatásaink Referencia Rólunk Kapcsolat menu
home

Rólunk

Vállalkozásunk 2015-ben alakult, amely kezdetben kiegészítő mellékállás szerepét töltötte be. A vállalkozás gyorsan kinőtte magát, így mostanra a sok megrendelésnek köszönhetően teljes egészében partnereinknek szenteljük figyelmünket.

Közel 20 év tapasztalatával készítjük alkatrészeinket, folyamatosan bővülő gépparkunk az egyre növekvő igényeket hivatott kiszolgálni. Fő tevékenységi körünk a fémmegmunkálás, ebbe beletartozik a cnc esztergálás és cnc marás is.

Alakulásunk óta folyamatosan fejlődünk, mostanára összesen 12 géppel rendelkezünk, melyek között található 4 CNC eszterga és 3 CNC megmunkáló központ is.

Gyártó telephely
factory

Megmunkált anyagok

Acél

Rozsdamentes acél

Alumínium

Réz

Bronz

Metamid

Egyéb ötvözetek

Vezérlő
home

Pályázatok

GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01256

kedvezményezett neve: SZABÓCNC Fémmegmunkáló Korlátolt Felelősségű Társaság

projekt címe: A SZABÓCNC Kft. fejlesztése

szerződött támogatás összege: 9.999.999 forint

A SZABÓCNC Kft. fémforgácsolással, fém alkatrészek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó mikrovállalkozás a Dél-Alföldi régióban, Ruzsa településen. A pályázat keretében egy darab Neway VM640S megmunkálóközpont beszerzését valósítottuk meg.

A megmunkálóközpont beszerzésével a gyártási folyamatok automatizálásával a termelésünk hatékonyabbá vált. Korábban a megrendeléseink elkészítése során sok olyan munkadarab keletkezett, amelyet a felfogási művelet miatt ismételten megmunkálógépbe kellett tennünk. Ezt a folyamatot a gépkezelők indokolatlanul sokáig hajtják végre, így a termelési folyamatokban jelentős volt a nem gyártással töltött mellékidő.

A fentiek felismerése után úgy döntöttünk, hogy a technológiánkat olyan irányba fejlesztjük, hogy az automatikus gyártási folyamatokat erősítsük, ezáltal a kritikus és nem gazdaságos, emberi folyamatokat ki tudjuk zárni a termelésben.

A Neway VM640S megmunkálóközpont egy három tengelyes megmunkáló központ, ami alkalmas egy 4. CNC tengely fogadására és működtetésére. A géphez opcionálisan egy automata alkatrészcserélő rendszert is kapcsolható, amellyel jelentős időt tudunk megspórolni a gyártás során.

A projekt megvalósítása során a projektre vonatkozó környezetvédelmi és esélyegyenlőségi jogszabályokat betartottuk. A fejlesztéshez kapcsolódó nyilvános eseményeken, kommunikációnkban és viselkedésünkben nem közvetíttettünk szegregációt. A megvalósított projekt nem okozott környezetvédelmi kárt.

A fejlesztés az Európai Unió és a Magyar Köztársaság társfinanszírozásában valósult meg. A támogatás intenzitása 70 százalék.

a projekt befejezésének dátuma: 2022.12.09.

projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01256